Klassieke homeopathie voor dieren
Klassieke homeopathie voor dieren Zoetermeer

Klassieke homeopathie voor dieren

klassieke homeopathie voor dieren

Homeopathie voor dieren is een therapie die dieren op natuurlijke wijze behandelen. Om dieren op verantwoorde wijze te behandelen.

Principes van de homeopathie is om tot een perfecte medicijnkeuze kunt komen.
Belangrijke homeopathische remedies, diagnose van het dier vaststellen door het dier te onderzoeken om de bron van de klachten in kaart te brengen en op basis daarvan te beoordelen en bepalen welk homeopathisch middel past om te genezen.
Het potentiëren, doseren en toedienen van homeopathische middelen komt uitgebreid aan bod. U krijgt ook informatie over het starten van een eigen homeopathische praktijk. De bijlage bevat een uitgebreid overzicht van homeopathische diergeneesmiddelen die in Nederland te koop zijn en beschrijft hun werking.

Homeopathie voor dieren: wat kunt u ermee?

Klassieke homeopathie is een geneeskundige methode die is gebaseerd op het principe dat het gelijke met het gelijksoortige genezen kan worden.
De naam komt uit het Grieks; bomoios betekent “gelijke “,pathos, “het lijden”of ” de ziekte” Gezondheid is als een ouderwetse weegschaal. Bij goede gezondheid is deze in balans, maar bij ziekte raakt de balans verstoord door een oorzaak die symptomen teweeg brengt.

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand