Magnetiseren
Magnetische handen Zoetermeer

Magnetiseren

Magnetiseren - Magnetische handen Zoetermeer

Wat is magnetiseren eigenlijk?
Magnetiseren is het geven van liefde in de vorm van energie en het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en ziel, waarbij het opruimen van blokkades centraal staat.

Waar komt de energie vandaan?
Energie is overal om ons heen. Het hele universum om ons heen is gevuld met energie en alles om ons heen straalt die energie uit. Mensen, bomen, planten en dieren, zelfs levenloze objecten maken deel uit van die universele energie en zijn opgebouwd uit moleculen en celweefsels . Die zelfde moleculen en celstructuren vinden we terug in het menselijke lichaam en ook in de aura en de andere energieniveaus van ons bestaan. Vandaar dat je met de universele energie uitermate goed het menselijke lichaam en die energieniveaus kunt helen.

Wat zijn blokkades?
Blokkades zijn enerzijds obstakels,gevoelens van fysieke of geestelijke pijn die zich manifesteren in je lichaam en je denkende geest. Anderzijds vind je blokkades in het energieveld om het lichaam, in de chakra’s, in de haralijn en in de wezenster van een persoon.
sommige blokkades in je lichaam uiten zich door pijnklachten,vermoeidheid of ziektes.

Hoe ontstaan blokkades?
Blokkades ontstaan doordat je in de loop van je leven een aantal onprettige of negatieve ervaringen meemaakt.

Mijn taak als magnetiseur!
Het is de schone taak van de magnetiseur de blokkades op te sporen en alle energieniveaus te zuiveren en te vullen met positieve energie en liefde.

Mijn werkwijze bestaat uit een intake gesprek, waarna de behandeling volgt.
De behandelduur is afhankelijk van de ernst van de zaak.

 

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand